Schedule | Spark + AI Summit Europe 2019 - Databricks
TRACKS
FILTER
CONTENT FILTERS

SCHEDULE

TUESDAY, OCTOBER 15 – TRAINING

07:00

Registration

  • Registration
  • 720 MINS
09:00

Training: Apache Spark Programming

  • Training
  • 180 MINS
  • Room: D201
09:00

Training: Apache Spark Tuning and Best Practices

  • Training
  • 180 MINS
  • Room: Elicium 1
09:00

Training: Data Science With Apache Spark 2.x

  • Training
  • 180 MINS
  • Room: Elicium 2
12:00

Lunch

  • Lunch
  • 60 MINS
13:00

Training: Apache Spark Programming

  • Training
  • 240 MINS
  • Room: D201
13:00

Training: Apache Spark Tuning and Best Practices

  • Training
  • 240 MINS
  • Room: Elicium 1
13:00

Training: Data Science With Apache Spark 2.x

  • Training
  • 240 MINS
  • Room: Elicium 2

WEDNESDAY, OCTOBER 16 – CONFERENCE

07:00

Registration

  • Registration
  • 600 MINS
10:00

Expo Hall Open

  • Meetup
  • 480 MINS
  • Room: Expo Hall
10:30

Break

  • Break
  • 30 MINS
10:35

Ask Me Anything (AMA): Delta Lake

  • Break
  • 20 MINS
  • Room: Expo Hall
11:00
11:00
12:30

Lunch

  • Lunch
  • 60 MINS
13:40
15:20

Encrypted Computation in Apache Spark

  • Data & ML Research
  • 40 MINS
  • Room: E102
16:00

Ask Me Anything (AMA): Koalas

  • Break
  • 20 MINS
  • Room: Expo Hall
16:00

Break

  • Break
  • 30 MINS
16:30
16:30

Building A Feature Factory

  • Data Science
  • 40 MINS
  • Room: G102
16:30

Introduction to TensorFlow 2.0

  • Data Science
  • 40 MINS
  • Room: Elicium 1
17:00
17:00

Retail Networking Event

  • Meetup
  • 120 MINS
  • Room: D201
17:20

Spark SQL Bucketing at Facebook

  • Developer
  • 40 MINS
  • Room: Elicium 2
18:00

Women in Unified Analytics Happy Hour

  • Meetup
  • 90 MINS
  • Room: Topaz Lounge
19:30

Build. Unify. Celebrate. Attendee Party

  • Meetup
  • 180 MINS
  • Room: Amstel Boat House

THURSDAY, OCTOBER 17 – CONFERENCE

08:00

Registration

  • Registration
  • 420 MINS
10:00

Expo Hall Open

  • Meetup
  • 480 MINS
  • Room: Expo Hall
10:30

Break

  • Break
  • 30 MINS
10:35

Ask Me Anything (AMA): Delta Lake

  • Break
  • 20 MINS
  • Room: Expo Hall
11:50

Women in Unified Data Analytics Lunch

  • Lunch
  • 100 MINS
  • Room: D203
12:30

Lunch

  • Lunch
  • 60 MINS
16:10

Break

  • Break
  • 30 MINS
16:15

Ask Me Anything (AMA): MLflow

  • Break
  • 20 MINS
  • Room: Expo Hall
17:00

Media and Entertainment Networking Event

  • Meetup
  • 120 MINS
  • Room: D203