Spark Summit Schedule EU 2019 Static - Databricks
TRACKS
FILTER

SCHEDULE

TUESDAY, OCTOBER 15 – TRAINING

7:00 AM

Registration

  • Registration
  • 120 MINS
12:00 PM

Lunch

  • Lunch
  • 60 MINS
6:00 PM

Meetup

  • Meetup
  • 180 MINS

WEDNESDAY, OCTOBER 16 – CONFERENCE

7:00 AM

Registration

  • Registration
  • 600 MINS
9:00 AM

Keynotes

  • Keynote
  • 90 MINS
10:30 AM

Break

  • Break
  • 30 MINS
11:00 AM

Continuous Deployment for Deep Learning

  • Data Science and Machine Learning
  • 40 MINS
12:30 PM

Lunch

  • Lunch
  • 60 MINS
3:20 PM

Briefing on the Modern ML Stack with R

  • Data Science and Machine Learning
  • 40 MINS
4:00 PM

Break

  • Break
  • 30 MINS
4:30 PM

Building A Feature Factory

  • Data Science and Machine Learning
  • 40 MINS
4:30 PM

Introduction to TensorFlow 2.0

  • Data Science and Machine Learning
  • 40 MINS

THURSDAY, OCTOBER 17 – CONFERENCE

8:00 AM

Registration

  • Registration
  • 60 MINS
9:00 AM

Keynotes

  • Keynote
  • 90 MINS
10:30 AM

Break

  • Break
  • 30 MINS
12:30 PM

Lunch

  • Lunch
  • 60 MINS
1:30 PM

Keynotes

  • Keynote
  • 60 MINS
3:30 PM

TBD

  • Data Engineering
  • 40 MINS
4:10 PM

Break

  • Break
  • 30 MINS
4:40 PM