Spark Summit 2018 Schedule - Databricks
TRACKS
DIFFICULTY

SCHEDULE

MONDAY, JUNE 4 – TRAINING

7:30AM
Registration
  • 2 hours
12:00pm
Lunch
  • 1hour
6:00pm

Bay Area Apache Spark Meetup

  • Data Engineering
  • Data Science
  • Spark Experience and Use Cases
  • 3 hours

TUESDAY, JUNE 5 – CONFERENCE

7:30am
Registration
  • All Day
8:45am
Keynotes
  • 1 hour 55 mins

Project Hydrogen: Unifying State-of-the-art AI and Big Data in Apache Spark

  • Data Engineering
  • Data Science
  • Developer
  • Enterprise
  • Keynote/General Session

The Future of AI and Security

  • Data Engineering
  • Data Science
  • Enterprise
  • Keynote/General Session

The Power of Unified Analytics

  • Data Engineering
  • Data Science
  • Enterprise
  • Keynote/General Session

Threat Detection and Response at Scale

  • Data Engineering
  • Data Science
  • Enterprise
  • Keynote/General Session

Accelerating Disruptive Innovation in the Construction Industry

  • Business
  • Data Engineering
  • Data Science
  • Enterprise
  • Keynote/General Session

Developing for the Intelligent Cloud and Intelligent Edge

  • Business
  • Data Engineering
  • Data Science
  • Deployment
  • Enterprise
  • Keynote/General Session

MLflow: Infrastructure for the Complete ML Lifecycle

  • Data Engineering
  • Data Science
  • Keynote/General Session
10:40am
Break
  • 20 mins
11:00am
12:20pm

Interactive Deep Learning in Cloud via MMLSpark

  • Deep Learning Techniques
  • 2009-2011
  • 30 mins
2:40pm

Deep Credit Risk Ranking with LSTM

  • Deep Learning Techniques
  • 2009-2011
  • 30 mins
3:20pm
3:50pm
Break
  • 30 mins
5:40pm
6:10pm
Attendee Reception
  • 2 hours

WEDNESDAY JUNE 6 – CONFERENCE

8:00am
Registration
  • 1 hour
8:45am
Keynotes
  • 1 hour 45 mins

Building the Future of Drug Discovery

  • Data Engineering
  • Data Science
  • Keynote/General Session

Democratizing Apache Spark for the Enterprise

  • Business
  • Data Engineering
  • Data Science
  • Enterprise
  • Keynote/General Session

ML Meets Economics: New Perspectives and Challenges

  • Applications
  • Business
  • Data Engineering
  • Data Science
  • Keynote/General Session

Fireside Chat with Marc Andreessen and Ali Ghodsi

  • Business
  • Data Engineering
  • Data Science
  • Deep Learning Techniques
  • Enterprise
  • Keynote/General Session

Building the Software 2.0 Stack

  • Data Engineering
  • Data Science
  • Enterprise
  • Keynote/General Session
10:30am
Break
  • 30 mins
11:00am
12:20pm
2:00pm
3:50pm
Break
  • 30 mins